Træningsaften med Black Mermaids

Amagers damehold var på besøg i Malmø hos Black Mermaids. Det blev til en masse god kamptræning i det sydsvenske. Tak for en dejlig aften efter en alt for lang pause. Vi glæder os til næste gang.

En flot 4. plads ved Champions Cup 2019

Dameholdet, med Tobias Hansen som træner, tog til Berlin for at spille holdturnering i weekenden. Ved turneringen deltager alle hold der vandt deres respektive nationale mesterskab sidste sæson. På trods af kun at stille 8 damer, fik holdet en 4. plads ved turneringen. Udelukkende med nederlag mod hold fra Colombia og Norge, som trods alt […]

Amagers damespillere skal til VM

Klubben sender i år 8 damespillere til VM i Graz. Det bliver det største VM i undervandsrugby regi nogensinde, og der er i år flere damehold end herrehold. Vi holder øje med Danmarks kampe under VM – held og lykke.

Amagers damehold vandt Amager Womens Cup

Dameholdet bliver ved med at demonstrere at de er blandt de bedste. Ved Amager Women Cup 2019, deltog der damehold fra hele Europa. I finalen mødte klubbens damer det damelandsholdet fra Østrig, og slog dem med en smal margin. Tillykke med guldet!

3. plads ved årets Champions Cup i Berlin

Klubbens damehold fik en rigtig flot 3. plads ved dette års Champions Cup i Berlin. Holdet konkurrerede mod 11 andre damehold, og vandt altså til sidst over de Colombianske damer i bronzefinalen. Super præstation, især taget i betragtning at vi blot stillede 7 spillere, mens andre hold havde fuld udskiftning. Tobias Hansen, klubbens formand, var […]

Flere nye medlemmer ved sæsonstart

Klubben har fået fire nye medlemmer her fra sæsonstart 2015. To af spillerne trænede allerede med fra slutningen af sidste sæson, men er nu meldt ind! Velkommen til klubben.

Overbevisende D-Cup sejre til pigeholdet

Amager pigeholdet vandt den næstsidste D-cup i indeværende sæson. Første kamp mod flipper, vandt pigerne 14-1 og derefter slog de UV-københavn 13-1 mod . Godt spillet!

Første resultat for klubbens pigehold

Klubbens piger blev 2’er ved første cup i dametuneringen i går. Vi tabte til Flippers pigehold og vandt over uv-københavn. Dette var i øvrigt første damecup i Dansk Undervandsrugbys historie.