Prøvetræning

Ungdomsholdet – leder du efter information til ungdomsspillere? Se her http://www.amager-uv.dk/ungdomsholdet/

Bor du i København eller omegn? Er du endda tidligere svømmer? Er holdsport noget for dig? Og vil du gerne prøve en vandsport der realiseres i alle 3 dimensioner? Så kom til prøvetræning i København hos os, lige ude på Amager 🙂 !

Hvornår kan du prøve?

Bare tag kontakt til os. Du kan se vores træningstider her.

Mangler du helt eller delvist udstyr, så skriv eller ring til os inden du kommer forbi til træning – se her for kontaktinfo! Vi har ekstra udstyr som du kan låne! Det er en fordel uanset, at du lige tager kontakt til en af os, så vi kan koordinere i tilfælde af en aflyst træning eller kampaften.

Hvor mange prøvetræninger har man?

Vi sigter mod at tilbyde 1 måneds prøvetræning per medlem. Det er et sted mellem 4 – 8 træninger, alt efter kapacitet og tralvhed i programmet.

I eller efter prøveforløbet kan du vælge at ansøge om medlemsskab, hvilket er en opgave bestyrelsen tager sig af. Vi optager mellem 33% – 66% af ansøgere. Dette kommer igen an på vores fremmøde, kapacitet, bassintider og tralvhed i programmet.

September 2023: Vi er rigtig mange til træning for tiden, så det er meget begrænset med optagelse pt.

Du ansøger jævnfør denne side.

Udstyr til sporten

Læs vores guide om valg og køb af udstyr her.

Hvad er undervandsrugby?

Vi henviser først og fremmest til vores Spørgsmål & Svar side!

Hvis du vil se hvordan sporten spilles, så gå til vores YouTube kanal. Du kan også læse om undervandsrugby på Wikipedia. Eller på engelsk om under water rugby på Wikipedia her.

Lige meget hvor meget du læser om sporten, eller ser på video, så er det først når du selv hopper i vandet prøver sporten, at du ved hvad det drejer sig om, og om den er noget for dig!

Prøv undervandsrugby hos os i Amager Undervandsrugbyklub

Hvis du vil ansøge om medlemsskab i klubben, skal du følge dette link.

Det er en stor fordel at have erfaring med svømning, boldspil, holdsport etc., men det er ikke en nødvendighed. Amager Undervandsrugbyklubs hold består af folk i mange aldersgrupper, fra ca. 16 – 40 år – dog er der flest i 20’erne. Vi har medlemmer fra hele København, Nordsjælland og endda Vestsjælland.

En typisk træningsaften i klubben

  • Vi bader og klæder om ca. 15 minutter før.
  • Vi mødes ved bassinet hvor træneren fortæller kort om dagens træning, mens spillerne tager udstyr på.
  • Vi hopper i vandet så snart vi har bassintid, for at udnytte tiden så godt som muligt.
  • Vi begynder herefter enten med opvarmning eller boldøvelser.
  • Opvarmning og boldøvelser tager typisk 20-30 minutter.
  • Derefter spiller vi resten af tiden, med korte pauser ind i mellem for at justere på spillet og håndtere de taktiske elementer.
  • Så er der omklædning. Hvis der er en der har noget at fejre (fødselsdag, debutmål ex.), så tages der typisk en omgang øl og vand med til efter omklædningen 🙂

Kontaktpersoner

Vil du gerne prøve at spille, så tryk her for kontaktinfo!

Leave a Reply