Medlemsskab & kontingent

Du må deltage ved flere træninger inden du skal beslutte, om du vil søge medlemsskab af klubben. Det er en speciel sport, så det tager nogle gange at få det helt rigtige indtryk af spillet. Vores retningslinjer for gæster siger, at du kan deltage ved prøvetræninger 1 måned før du skal træffe en beslutning om anmodning om indmeldelse til bestyrelsen. I denne prøveperiode kan du frit låne udstyr af klubben.

Medlemsskab betales én gang hver sæson (senest d. 1. december), og sæsonen løber fra primo september – ultimo maj. I klubben tages hensyn til unge under 21 år og medlemmer under uddannelse. Dog gælder følgende for nye medlemmer:

Nye medlemmer skal betale ved indmeldelse, senest 4 uger efter optagelse i foreningen. Vi har desværre haft mange gæster der ender med at træne flere måneder hos os, men aldrig betaler – før de stopper senere på sæsonen. Dette ønsker vi at undgå fremadrettet.

Pengene skal overføres til klubbens konto (Reg-nr 2105 konto 3492 959 382) – husk at skrive dit navn på overførslen. Så snart du bliver optaget i klubben og din betaling er registreret, vil du få din egen klubtrøje med tilhørende og unikke trøjenummer.

Kontingentsatser i Amager Undervandsrugbyklub
ca. 300 kr. af et medlems klubkontingent går til Forbundets (DSF) medlemskontingent.

Kontingent type Gebyr * i alt første sæson herefter per sæson
U21 (ikke fyldt 21 ved indmeldelse) 50.- 550.- 500.-
Senior 50.- 1.550.- 1.500.-
Under uddannelse 50.- 800.- 750.-
Passivt medlemsskab ** 0.- 300.- 300.-
Elitegebyret blev afskaffet i 2018
* Gebyret er forbundets indmeldingsgebyrsats, det er altså ikke klubbens gebyr.
** Som passiv medlem bliver du inviteret til klubbens aktiviteter udenfor bassinet, men må altså hverken træne med eller spille kampe.

Disse satser kan blive ændret ved den årlige generalforsamling i september måned. De er senest opdateret d. 25. september 2018.

Indmeldelse – sådan gør du!

Hvis du har besluttet dig og du gerne vil indmeldes skal du udskrive denne PDF, udfylde den og underskrive den. Herefter skal den medbringes til formanden (Tobias Hansen) eller træner Jonas Hoff. Alternativt kan du udfylde blanketten derhjemme, tage billede af den eller scanne den, og derefter sende den per mail til Tobias Hansen, se kontaktinformationer her! Når den korrekt udfyldte blanket er modtaget af bestyrelsen, skal bestyrelsens medlemmer ifølge foreningsvedtægterne vurdere om du kan optages som medlem af klubben.

Nye medlemmer skal betale ved indmeldelse, inden 1 måned efter første prøvetræning. 14 dages prøvetræning, en uge til at indmelde sig og derefter en uge til at betale. Vi har desværre haft mange gæster der ender med at træne flere måneder hos os, men aldrig betaler – før det stopper. Dette ønsker vi at undgå fremadrettet.

Udstyr – lån og anskaffelse

Selv om man kan låne udstyr i prøveperioden, forventes det at man anskaffer eget udstyr, når man bliver medlem af klubben. Man kan jo begynde med finner og maske og resten derefter, hvis økonomien klemmer. Undervandsrugby udstyr købes typisk på sportsbutikken.dk. Det tilrådes at købe udstyr derinde under rubrikken “Undervandsrugby”, da dette udstyr holder til sporten!

Spørg til træning, hvis du er i tvivl om hvilket udstyr der er bedst til dig. Vi kan fx sende dig en mail med links og forklaringer på det typiske udstyr.

Holdsport.dk

Vi bruger Holdsport.dk til at planlægge sæsonens aktiviteter, derfor får man en profil derinde der er tilknyttet klubben, så snart man bliver medlem. På Holdsport.dk, kan man tilmelde og framelde sig kampe, fester, træningskampe, møder, supplerende træninger etc.

Holdsport er et anbefalelsesværdigt klub- og holdadministrationsværktøj, med mulighed for synkronisering med andre kalendre (eks. google, outlook, android mobil kalender) og der er endda udviklet en APP til android der giver nemt overblik og simpel af- og tilmeldingsfunktion.

Facebook for medlemmer

Vi har også en facebookgruppe for medlemmer, til løbende kommunikation, kommentarer og diverse sjov og spas. Gruppen finder du her “Amager UV-rugby klub“.

Facebook for venner og tidligere medlemmer

Vi har naturligvis en gruppe for tidligere medlemmer og andre bekendtskaber. Denne gruppe finder du her “Amager Uv-Rugby – Friends, Fans & family“.