Ungdomsholdet

Hvor og hvornår

Fra september 2022 har vi et Ungdomshold i Frankrigsgade Svømmehal Onsdage 1930-2030. Vi sigter efter aldersgruppen 15+. Sæsonen strækker sig fra september til og med april eller maj.

Det vil ikke være svømmeundervisning, men alle lærer nu at svømme uanset og man bliver hurtigt meget vandtryg. Opvarmningen er typisk bevægelse med bold og finnetræning under vand og overflade, samt en masse teknikøvelser. Og i den forbindelse vil der være instruks og undervisning.

Skriv dig eller dit barn op her

Vi vil udbygge denne side over sommeren men er du interesseret i at komme og prøve eller blive skrevet op til holdet så smid en mail på: amageruvrugby@gmail.com. Skriv venligst din alder/ dit barns alder og navn. Og ja det er både for piger og drenge.

Hvem spiller undervandsrugby?

  • dem der er trætte af at svømme baner, men stadig elsker vandsport og bevægelse i vand
  • dem der elsker at dyrke sport med andre og have et fællesskab
  • dem der vil udfordres og prøve noget nyt
  • dem der bare er nysgerrige og gerne vil prøve det

Information om trænerne

Der vil både være tidligere U21 spillere der hjælper til, samt tidligere landstrænere samt folk med en masse erfaring med undervisning i undervandsrugby og vandsport generelt. Der er masser af solide kompetencer på dette område i vores klub.

Kontingentpriser

Kontingentet er ikke fastsat endnu, men det kommer til at ligge på omkring 1.000 DKK for 1 sæson, dvs. september til og med april/maj (vi er usikre på om vi har maj med stadig). Så placerer vi os også solidt undre store sportsgrenes kontingentpriser – ifølge Idrættens Analyseinstitut (Kilde: Notat 2014).

Vi arbejder pt. på at søge tilskud til indkøb af klubudstyr til ungdomsholdet.

Sociale medier

Vi vil lave facebook gruppe til at skubbe information samt til åben snak.

Men vi bruger holdsport.dk til til- og frameldinger når holdet kommer op og køre. Det gør vi også i senior-regi.

Herunder ses U21 landsholdet fra deres Tysklandstur i 2015. Håbet er, på sigt, at Amager Undervnadsrugbyklub skal være med til at sende spillere til U21 landsholdet.

U21 Landsholdet anno 2015