2. plads ved første elitecup i sæsonen

Klubben kan nu lukke årets første elite cup efter en dejlig dag og en 2. plads. Cuppen blev afholdt i Fredericia, i samarbejde mellem Ribe og Fredericia, og alt gik fint. Jesper Karberg trådte efter sejren over Fredericia/Ribe ind i klub 100. Mads Hansen fik sin første hele cup, med fuld spilletid endda – tak for en solid indsats til ham! Derudover fik Jonas Klinck MVP trøjen for dagen af Jonas Funch, gundet mange flotte aktioner, samt et vigtigt mål der brød en decideret måltørke, hvorefter han fortsatte med at gøre det til en regulær målstime. Vi fortsætter stilen til næste cup. Resultaterne på dagen var 2-3 i åbningskampen mod Danmarksmestrene fra Flipper, 10-0 over Fredericia, 5-0 over Tudserne, og til sidst i finalen en fortjent sejr til Flipper på 0-4, i hvor Flipper sad solidt på kampen.