Resultat fra VM i Colombia 2015

Klubben havde 5 spillere med til VM i Cali, Colombia 2015. På trods af en solid præstation af de danske landshold, måtte spillerne desværre erkende, at det blev endnu et VM uden medaljer, da herreholdet endte på en 5. plads og dameholdet endte på en 6. plads. Dette er i øvrigt de samme placeringer som ved sidste VM. Herreholdet slog dog samtlige andre 2’ere fra grundspillet, undtagen Colombia, og var nok gået videre hvis de ikke, via lodtrækning, var parret med gruppe D.

For herrerne var det Colombia der satte et stopper for medaljedrømmen, mens det for damerne var Sverige. Det lykkedes dermed ikke for de danske hold at slå nogle af de traditionelt stærke undervandsrugbynationer, som er Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Colombia. Hvis holdene skal ende på en top 3 ved VM, skal de være i stand til at slå et eller flere af disse hold ved VM, hvilket der skal arbejdes med op til kommende mesterskaber.