Juleafslutning 2018

Det blev en skøn juleafslutning, med rigtig mange deltagere. Nu glæder vi os bare til at komme i gang med 2019.

Træningskamp mod Trelleborg

Trelleborg kom på besøg og der blev spillet rugby i højt tempo i et par timer! Rigtig god træning for alle.

Nye medlemmer fra sæsonens start

Vi har igen været så heldige at få nye talenter i klubben, helt fra sæsonens start. Desuden er et par gamle gæster vendt tilbage på fuldtid. Det hjælper på et rigtig solidt fremmøde ved træningerne.

Herretræning i December

Klubbens elitetræninger bliver bedre og bedre. Et par nye medlemmer er med til at løfte niveauet om Onsdagen – hvilket var yderst tiltrængt i denne periode med et par væsentlige skader i truppen.

God start på 2016

De første træninger i 2016 har været fyldte, og af høj kvalitet. Vi håber på at kunne fortsætte denne trend gennem resten af sæsonen.

Flere nye medlemmer

Endnu en gang i indeværende sæson kan vi konstatere at der er nytilkomne medlemmer. Velkommen til klubben!

Exceptionelt fremmøde i september

Ved alle træninger i september har der været rigtig mange til træningerne. Det er et godt tegn og det opretholder et dejligt moment for holdet. Vi håber det vedbliver.

Flere nye medlemmer i 2015

Klubben har i begyndelsen af 2015 fået flere nye medlemmer. Der er både piger og drenge blandt de nye medlemmer, og flere af dem har spillet før. Vi ser frem til at få spillet disse nye medlemmer ind i truppen. Tilgangen af disse medlemmer er tiltrængt, har resulteret i at vi nu har et betydeligt […]

Flere ændringer i den aktive spillertrup

I indeværende sæson har vi, i forhold til sidste sæson, konstateret et fald i fremmødet ved træningerne. Fremmødet er langt om længe ved at stabilisere sig, og vi har i denne periode måtte acceptere, at flere spillere har valgt at blive passive medlemmer. Heldigvis har vi samtidig fået nogle gamle spillere igen, og har desuden rekrutteret nye […]